Nτασιώτης:Κανένα κόστος για τους δημότες οι συνδέσεις στην αποχέτευση-ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ  Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Με εμφανή ικανοποίηση ο Δήμαρχος Αλιάρτου –Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος, αναφέρθηκε στη «μεγάλη επιτυχία» της Δημοτικής αρχής, η οποία εξασφάλισε δημόσια χρηματοδότηση για τις συνδέσεις των νοικοκυριών στο δίκτυο αποχέτευσης, χαρακτηρίζοντάς την ως «καλά νέα για τους Δημότες μας» .

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος,η δαπάνη αυτή αφορούσε σημαντικό κόστος για το κάθε νοικοκυριό, όμως «αξιοποιώντας ευκαιρίες και προσκλήσεις χρηματοδότησης», η Δημοτική Αρχή κατάφερε να το εντάξει ως δημόσιο έργο. 

Η συγκεκριμένη ένταξη, προϋπολογισμού 2.888.873,82, Ευρώ, αφορά τις συνδέσεις των κατοίκων της Αλιάρτου στο Δίκτυο Ακαθάρτων, ενώ σύντομα το ίδιο θα συμβεί και για τους κατοίκους της Δ.Ε. Θεσπιών, στο αντίστοιχο δίκτυο που έχει κατασκευαστεί πρόσφατα. 

Επίσης ,σύμφωνα με το Δήμαρχο, επιλύθηκαν τα σοβαρά προβλήματα στο έργο του Βιολογικού καθαρισμού Θεσπιών και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του, ενώ ολοκληρώνεται και η μελέτη για την αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού Αλιάρτου και θα κατατεθεί για χρηματοδότηση.

Παράλληλα και τα υπόλοιπα έργα του Δήμου ,με όλα τα προβλήματά τους, προχωράνε κανονικά.

Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κόπωση των Δημοτών λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και συνέστησε «λίγη υπομονή ακόμη για να ξεμπερδεύουμε».

Σχετικά